סנסי-טבע קוסמטיקה טבעיתסנסי-טבע מומחי קוסמטיקה טבעית
ברירת-מחדל  |  English  |  Russian  |  

עגלת קניות מוצרים ב: סל הקניות שלך

האתר מאובטח


 

אובליפיחה-קרם פנים ליום בתוספת מיקרו קפסולות Royal

דף הבית >> סדרת האובליפיחה >> אובליפיחה-קרם פנים ליום בתוספת מיקרו קפסולות Royal

אובליפיחה-קרם פנים ליום בתוספת מיקרו קפסולות Royal
מחיר: 74.90 ₪
דמי משלוח: 9.00 ₪
זמן אספקה: 7
כמות:
אובליפיחה-קרם פנים ליום בתוספת מיקרו קפסולות Royal
לחץ על התמונה להגדלה

מידע נוסף
קרם פנים אובליפיחה
טבעי וייחודי בתוספת מיקרו קפסולות, קרם עשיר בוויטמינים A,C,E ומינרלים, שמן אובליפיחה, שמן חוחובה, שמן קלנדולה, שמן נר הלילה וחמאת שיאה העוזרים למניעת קמטים, לשיקום ולטיפוח עור הפנים והצוואר. 

מעכב את הזדקנות העור (אנטי אייג'ינג).
עשיר לעור יבש בנוסחה ייחודית, בעל ריח טבעי עדין וספיגה מושלמת.

יתרונות
 קרם פנים עשיר בויטמינים ומינרלים ובמיקרו-קפלולות ממקור טבעי, לכל סוגי העור, רגיש ועדין.
 מתאים לפנים, לאזור העיניים והצוואר.
 מסייע לטיפול בקמטים ומעכב את הזדקנות העור.
 משפר את מרקם העור ותורם לגמישותו ומיצוקו.
 רכיבי הקרם מספקים את אבני הבניין החיוניות, ליצירת רקמות חדשות.
 נספג בצורה מושלמת, אינו סותם את נקבוביות העור ואינו גורם לפיצעונים .
 מתאים לשימוש לכל בני המשפחה.

רכיבים פעילים
שמן אובליפיחה -  Sea Buckthorn Oil
מכיל ריכוז גבוה של ויטמין E ונגזרותיו, ויטמין A   ונגזרותיו, ויטמין C וחומצות פרי, ויטמין K, ויטמיני B, קרטנואידים-Carotenoids, ביופלבנואידים-Bioflavonoids, חומצות אמינו-Amino acids חומצות שומן חיוניות-Essential fatty acids, סוכרים אלכוהולים-Sugar alcohol
זהו אחד השמניים היעילים ביותר בשיקום העור ובמיוחד עור הפנים ולכן הוא ידוע בכינוי "מלך האנטי איג'ינג" הודות לתרומתו הרבה בשיפור מראה הקמטים הקיימים ובעיכוב הופעת קמטים חדשים.
שמן חוחובה -Buxus Chinensis   
שמן טהור בעל תכונות הדומות לעור. אינו מכיל טריגליצרידים אשר עלולים לסתום נקבוביות. מכיל מגוון עשיר של ויטמינים ומינרלים החשובים לשמירה על גמישות העור, מניעת רפיון עור ותורמים להאטה בהתקמטות העור.
שמן נר הלילה - Evening Primrose Oil
השמן מופק מהזרעים. הוא עשיר מאוד בחומצות אמינו, חלבונים, חומצה לינולאית וחומצה גמה לינולאית ובסידן.
מספק לתאי העור את אבני הבנין לשיקומו ומרגיע רגישויות וגירויי עור.
השמן עוזר מאוד לשיקום עור יבש ורגיש מכיוון שהוא עשיר בחומצות שומן חיוניות : אומגה 6 ואומגה 9 חומצה אולאית וחומצה פלמיטית. הוא עשיר מאוד במינרלים ובמיוחד באשלגן.

מיצוי קלנדולה - Calendula Ext
תמצית אנטי דלקתית המופקת מפרחי הצמח ומאיצה התחדשות תאים. חיוני לשלבים רבים במחזור חיי תא העור. התמצית מכילה נוגדי חימצון : פלבנואידים וקרטנואידים חומצות אורגניות, סידן, ויטמין C

חמאת שיאה- מופקת מהפירות דמויי האגוז של עץ הנקרא Vitellaria paradoxa.

שמות נוספים של עץ זה הינם Butyrospermum paradoxum, butyrospermum parkii או בשמו הצרפתי העממי Karite. העץ גדל באזור המערבי של אפריקה ובסוואנה של מרכז אפריקה וגובהו המכסימלי 15 מ'. הוא מגיע לבגרות ולבשלות מלאה לאחר 20-45 שנה, ומניב פירות כ- 200 שנה לאחר הגעתו לבשלות.

לעץ שמור מקום של כבוד במסורות אפריקניות שונות והוא משמש למגוון רחב של מטרות, החל מהפקת שומן המיועד לבישול ולטיגון דרך שימושים רפואיים כדוגמת ריפוי כאבים ריאומתיים, כוויות ופצעים, ועד עיסוי לתינוקות וייצור רהיטי עץ מגולפים.

הפקת חמאת השיאה

הפירות, הדומים לאגוז גדול, מכילים זרע אכיל ועשיר בשומן. תהליך ההפקה המסורתי כולל קילוף הקליפה החיצונית, ייבוש האגוז וכתישתו.

לחמאת שיאה ידועות דרגות איכות שונות. מצערת העובדה כי לארץ מגיעה ברוב המקרים חמאת שיאה מזוככת, שמחירה זול יותר והיא נעדרת חלק מהאיכויות הרפואיות שלה.

את החמאה האורגנית האיכותית מפיקים בדרך כלל בדרך המסורתית. לחמאה זו ריח חריף, צבעה נוטה לירקרק, והיא מכילה מעבר לחומצות השומן גם חומרים פעילים אחרים שמקורם באגוז. אלו נחשבים לבעלי השפעה נוגדת קרינה ובעלת איכות המיטיבה עם העור. בשיטת הפקה זו, ללא חימום, נשמרים ריכוזי ויטמין E הגבוהים שבחמאה, והם מקנים לה תכונות נוגדות חמצון.

את החמאה המזוככת מחממים בין פעם אחת לפעמים אחדות, על מנת לקבל מרקם חלק ונוח לעבודה ולנטרל את ריחה החריף.

שימושים ויישומים

חמאת שיאה משמשת בעיקר בתחום הקוסמטיקה בשל התכונות הנובעות מתכולת השומן הרווי הגבוהה שלה. ניתן למצוא אותה במגוון מוצרים קוסמטיים. היא מרככת את העור ומתאימה לטיפול בעור יבש מאוד ולהזנה עמוקה ללילה, בעור מתקלף לאחר שיזוף, בשפתיים סדוקות ובכפות רגליים מבוקעות, בתכשירים המיועדים לטיפול בשיער ובתכשירים נוגדי זקנה.

כתכשיר טיפולי היא מתאימה לטיפול חיצוני במגוון רחב של בעיות עור דוגמת אקזמה, פריחות, כמרגיעה גירויי עור בכלל ובבעיות עור בעלות רקע אלרגי, דוגמת אטופיק דרמטיטיס וקונטקט דרמטיטיס וכן כבסיס לתכשירים המיועדים לטיפול מקומי בפסוריאזיס.


מכיל 50 מ"ל

לייבסיטי - בניית אתרים